Seuran ylimääräinen vuosikokous 10.2.2021

25.01.2021

Tuomarilan Urheilijat järjestää ylimääräisen seuran kokouksen, jossa päätetään seuran voimassa olevien, mutta jo vanhentuneiden, sääntöjen muuttamisesta ajanmukaisiksi.

Aika: keskiviikkona 10.2.2021 klo: 18.00

Paikka: Kokous järjestetään etäkokouksena Microsoft Teams -sovelluksella. Kokouksen lainmukainen fyysinen paikka on THT -center, Mänkimiehentie 6, 02780 Espoo. Vallitsevan koronatilanteen takia suosittelemme vahvasti, että kokoukseen osallistutaan turvallisuussyistä vain etänä. Tämänhetkisten rajoitusten mukaan kaikki yli 10 henkilön kokoukset ovat kiellettyjä. Jäsenellä on kuitenkin oikeus osallistua kokoukseen myös kokouspaikalla.

Kokoustekniikka: Etäkokous Teams -sovelluksella ei eroa perinteisestä kokouksesta muutoin kuin teknisen toteutuksen osalta. Kokouksessa voi pyytää puheenvuoroja ja avoin äänestys onnistuu niin ikään Teams:llä helposti. Mikäli olisi tarpeen järjestää suljettu äänestys, niin siihen on omat sovelluksensa. Teams -linkki lisätään Myclubiin "seuran ylimääräinen kokous" -tapahtumaan kokouspäivänä. Mikäli jäsenellä ei ole pääsyä Myclub -sovellukseen, niin Teams linkin voi pyytää laittamalla teksti- tai whatsup -viestiä allekirjoittaneelle.

Äänioikeus ja ennakkoilmoittautuminen: Seuran sääntöjen mukaisesti äänioikeutettuja ovat kaikki 15-vuotta täyttäneet jäsenmaksun maksaneet seuran jäsenet. Valtakirjoja ei sääntöjen mukaan voida hyväksyä. Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan kokoukseen myclub:sta löytyvän tapahtuman kohdalle 10.2.2021 klo:10.00 mennessä. Mikäli jäsenellä ei ole pääsyä myclub sovellukseen, niin osallistumisesta voi ilmoittaa myös sähköpostilla allekirjoittaneelle.

Perustelut sääntöjen muuttamiselle: Syy sääntöjen muuttamiseen on se, että seuran voimassa olevat säännöt ovat jo vanhentuneet ja eivät vastaa enää tämän hetken tarpeisiin. Uusiin sääntöihin olemme tuoneet muun muassa antidoping säännöstöt, vaihtaneet tilikauden samaksi kuin joukkueiden budjetointikausi sekä jättäneet virallisesta nimestä pois etuliitteen "Voimistelu- ja Urheiluseura".

Asiantuntijana uusien sääntöjen laadinnassa on toiminut varatuomari Olli Rauste, joka on yksi Suomen johtavia urheiluoikeuden asiantuntijoita. Olli on toiminut myös TU:ssa monessa roolissa. Seuran uudet säännöt saa pyydettäessä allekirjoittaneelta (jäsenille ne on lähetetty etukäteen).

Kysymykset: Vastaan oikein mielelläni jo ennen kokousta mahdollisiin kysymyksiin. Mahdollisissa teknisissä ongelmissa kokouspäivänä voitte laittaa viestiä alla olevaan puhelinnumeroon. Kokoukseen ei voi osallistua ennakkoon.

Kokous Terveisin:

Teemu Asumaa
Johtokunnan varapj.
asumaa.teemu@gmail.com
p. 050 467 5599