Salibandykerho 12/13-syntyneille
säbäkuva.jpeg

Salibandykerho on tarkoitettu 2012-13-syntyneille pojille ja tytöille. Kerhossa harjoitellaan alkulämmittelyn jälkeen salibandyn perusteita, kuten syöttelyä, kuljettamista ja laukomista. Noin puolet ajasta käytetään pelaamiseen.

Paikka: Saarnilaakson koulu
Aika: sunnuntaisin klo 16.00-17.00
Hinta: 230€/vuosi (tai 120€ puoli vuotta)
Hinta sisältää syys- ja kevätkauden toiminnan ja harrasteturnauksen osallistumismaksun keväällä, valmennuksen ja pelipaidan uusille jäsenille.

Käytämme säbäkerhojen ohjaajina paljon omia junioripelaajia, jotka ovat kiinnostuneita valmennuksesta. Haluamme tarjota oman seuran nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään tutussa seurassa mukavan lajin parissa.

Kerholaisen ensimmäisten vuorojen ajan olisi hyvä, että vanhempi jää paikalle auttamaan esim kengännauhoissa ja vessareissuissa tarpeen mukaan. Sen jälkeen kun toiminta on tullut tutuksi kerholaiselle on vanhempien ok lähteä vaikka lenkille keskuspuistoon kerhon ajaksi.

Mukaan tarvitset oman mailan, salibandylasit, sisäpelikengät ja juomapullon. Aluksi mailan ja lasit voi saada myös lainaan pyydettäessä etukäteen. Tutustumaan voi tulla muutaman kerran ennen sitoutumista toimintaan.

Ilmoittautuminen lomakkeella. Kevätkausi 2020 alkaa 12.1.2020.

Lisätiedot:
Jutta Puranen
toiminnanjohtaja@tuomarilanurheilijat.fi

Pelaajat
Ilmoittautumislomake