Pojat 06
joukkue

Vaikka osa p06- joukkueen pelaajista on aloittanut salibandyuransa jo Tuomarilan Urheilijoiden salibandykerhossa, uudet pelaajat ovat päässet hyvin helposti mukaan tähän hyvähenkiseen joukkueeseen.

Joukkueeseen mahtuu uusia lajista kiinnostuneita pelaajia. Useilla joukkueen pelureilla on myös muita liikuntaharrasteita ja taustaa useista eri lajeista. Jos kiinnostuit niin ole yhteydessä joukkueenjohtajaan ja tule kokeilemaan.

Joukkue harjoittelee syksyllä 2018 kaksi kertaa viikossa Keski-Espoon alueella. Harjoitukset ovat:

  • keskiviikkoisin 17.00- 18.15 THT- Centerillä Mänkimiehentie 6
  • torstaisin 17.00- 18.00 Saarnilaakson koululla, Hösmärintie 1

Lisäksi sunnuntaisin on pelailuvuoro kello 13.30- 15.00 Lagstadin koululla (käynti Lakelankadun puolelta).

Joukkue pelaa syyskaudella 2018 SSBL:n haastajasarjassa ja EA-junnuliigassa. Lisäksi osallistutaan tilanteen mukaan erilaisiin turnauksiin ja pelataan haasteotteluita alueen muita joukkueita vastaan.

Joukkueen kautta pääsee mukaan vauhdikkaaseen ja ohjattuun harrastukseen kohtuullisin kustannuksin. Maksu koko kaudelta 2018- 2019 on noin 700 € sisältäen valmennuksen, pelit ja seuran jäsenmaksun. Lisäksi tulevat peliasun kustannukset n. 60 € sekä salibandyliiton pelipassi n. 38 € ja mahdollisesti lisenssin yhteydessä liiton kautta hankittavissa oleva urheiluvakuutus 96 €.

Joukkueessa peliaika pyritään jakamaan tasaisesti pelaajien kesken. Valmentaja voi kuitenkin harkintansa mukaan kesken pelin tiivistää joukkuetta pelitilanteen, pelaajien taitotason ja senhetkisen vireen perusteella. Treeneissä treenaamme tosissaan ja pyrimme kehittymään jatkuvasti, mutta painotamme myös rakentavaa ja positiivista asennetta tekemiseen. Tekemisen tulee lähteä ilon kautta.

 

Linkit sarjataulukoihin

SSBL D2 pojat, Syksy 2018 Lohko X:

EA- Liiga D- pojat, Syksy  2018  lohko X:

Pelaajat

Hyökkääjät

5 Oskari Sahlstein
17 Elia Syrjälä
29 Samuel Sykkö
35 Santeri Kivistö
39 Jesse Varis
45 Joa Eklund
51 Roni Kantinkoski
64 Julius Löfman
74 Santeri Leikoski
84 Toivo Vuopala
89 Onni Perkkiö

Maalivahdit

10 Pieti Siivola

Valmentajat

Jutta Puranen
Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja:

Esa Kivistö esa.h.kivisto@gmail.com

Valmentaja:

Jutta Puranen jutta@tuomarilanurheilijat.fi