TU työpaikkasäbän sekasarjassa hopealle

07.09.2020

TU osallistui lauantaina 5.9 ensimmäistä kertaa Arena Centerin järjestämään työpaikkasäbän sm kisoihin. Joukkue koostui seuran valmentajista, johtokunnan jäsenistä, toiminnanjohtajasta ja yhteistyökumppaneista.

Pelit alkoivat lauantaina klo 10.20 ja ensimmäisenä vastaan tuli turkooseissa Inex Partners. Peli oli vielä hakemista molemmilta, mutta päättyi lopulta TU:n voittoon 3-1. Inex Partners oli lopulta turnauksen neljäs.

Toisena vastaan asteli Berner salibandy. Vähäpelaajinen joukkue kaatui lopulta selvin lukemin 6-1.

Lohkon voittajina pääsy suoraan puolivälieriin, jossa vastaan asteli Auraprint oy. Pelin olisi kuulunut olla helppo ja Tu johtikin peliä koko ajan, mutta lopussa tapahtui jotain kummallista ja vastustaja tykitti maaleja sarjatulena tasoittaen pelin lukemiin 7-7. Lopulta rankkarivoiton vei TU Juhan kahdella hienolla osumalla ja Jessen tärkeällä torjunnalla.

Välierissä vastaan tuli Kone, joka kaatui 5-2 lukemin.

Finaalissa vastustaja puolusti loistavasti maalinedustan eikä maaleja tullut edes vahingossa. Tu:n puolustus taas rakoili ja vastustaja pääsi rokottamaan useammankin vastahyökkäyksen. Finaali päättyi lopulta Sector Alarmin voittoon 1-5.

Hieno turnaus ja vielä hienompi joukkue Ensi vuonna uudestaan.

IMG-20200905-WA0039.jpg