C-tytöille voitto paikallisvastustajasta harjoitusottelussa

11.03.2020
Tiistaina C-työt pääsivät pelamaan treenimatsin Northern Starsin D-tyttöjä vastaan ja samalla vierailtiin ensimmäistä kertaa heidän uudellla Stars-Arenalla Espoon Kerassa.
 
Peli oli todella vauhdikasta heti alusta alkaen ja molempien joukkueiden tytöillä oli todella kova tsemppi päällä. Ensimmäisen maali tuli harmilisesti meidän päähän, mutta varsin nopeasti päästiin tasoihin. Myöhemmin Starsin tytöt hyödynsivät meidän virheen ja pääsivät toistamiseen yhden maalin johtoasemaan.
 
Kova yrittäminen näkyi pelissä ja erän lopussa meidän pelaaja pelasi tilanteen vähän liiankin loppuun asti ja törmäsi vahingossa vastustajan maalivahtiin. Tästä tuomittiin 2 minuutin rangaistus. TU:n alivoimapelaaminen oli todella hallittua ja tämä johtikin meidän hyökkäykseen sekä 2-2 tasoitusmaaliin.
 
Jäähy jatkui vielä toisen erän alussa ja TU iski vajaalla kentällisellä vielä kaksi kertaa eli tämän alivoiman kokonaissaldona oli kolme tehtyä maalia Erä oli tasaista vääntöä ja hyviä hyökkäyksiä tehtiin molempiin päihin. Tauolle lähdettiin tiukassa 4-5 tilanteessa
 
Viimeisessä erässä saatiin tehtyä vielä kaksi maalia ja lopputuloksena oli 4-7 voitto.
 
Kokonaisuutena TU:n peli oli todella hallittua ja järkevää. Hyökkäyksiä rakennettiin syöttelyiden kautta ja tilanteet pelattiin loppuun asti.
 
Kiitos Northern Starsin D-tytöille hyvästä vastuksesta Oli todella kiva pelata teitä vastaan.
IMG_20200310_194848.jpg