C-tytöille saaliiksi Lohjalta sekä voitto että tappio

12.02.2020
Sunnuntaina jatkettiin turnauspelejä Lohjan Tennarilla.
 
Ensimmäisessä matsissa saatiin vastaan Icehearts. Peli lähti todella hyvin käyntiin ja TU meni 1-0 johtoon kun vasta 34 sekunta oli kulunut peliaikaa. Erässä nähtiin todella tasaista vääntöä. 2-0 johtoon mentiin reilun viiden minuutin kohdalla. Erän lopussa tuli meille pieni notkahdus ja Icehearts sai tehtyä kaksi maalia. Tauolle lähdettiin tasatilanteessa.
 
Toisessa erässä jouduttiin pelaamaan 2 minuuttia alivoimalla, mutta TU:n peli oli tehokasta eikä vastustaja saanut maalia tehtyä. Meidän kova yrittäminen palkittiin ja erän lopulla päästiin yhden maalin johtoasemaan.
 
Viimeisessä erässä ei vältytty vammoilta, kun laukaisutilanteessa vastustajan mailan lapa osui meidän pelaajaa kasvoihin. Sen seurauksena päästiin pelaamaan 5 minuuttia ylivoimalla. Tällä kertaa YV jäi hyödyntämättä ja erä olikin kokonaisuutena maaliton. Tiukasta pelistä saatiin niukka 3-2 voitto


 
Toisessa pelissä vastustajaksi tuli PSS/Light Iron. Pelissä oli meillä paljon hyviä hetkiä, mutta maalien viimeistely takkusi. Valitettavasti vastustaja oli meidän kovasta yrityksestä huolimatta parempi ja tällä kertaa kärsittiin 6-1 tappio.
 
Seuraavat pelit ovatkin meidän kotikentällä, kun 7.3. pelataan THT-centerillä meidän vastuuturnaus.


wIMG_1197.jpg