Valmentajaesittely: Kimmo Roininen

27.02.2019

Kimmo aloitti muutaman kerhovalmennuksen jälkeen suoraan päävalmentajana poikien 09-syntyneiden joukkueessa valmentaen nyt toista vuottaan seurassa. Alla lisätietoja Kimmosta.

1. 09 Starsin päävalmentaja

2. Omat poikani aloittivat salibandyn pelailun TU.n kerhossa vajaa kolme vuotta sitten. Aluksi kerhon apuohjaajana, jonka jälkeen sain pyynnön aloittavan (nykyisen) joukkueen päävalmentajaksi.

3. Pelasin vuosina 1998-2012 muutamaa kautta lukuunottamatta 4-5 divaria Jyväskylässä ja Helsingissä. Jalkani ovat kokeneet kovia jo aikoinaan futiksessa ja polveni teloin lopullisesti säbässä. Polvioperaatioiden jälkeen en voi enää itse ajatella aktiivista pelailua. Hienoa kuitenkin, että voin pysyä tämän mukavan lajin parissa tällä tapaa.

4. Töissä

5. Huippuhetkeni valmentajana koen, kun saan luotua joukkueelle uskoa pelin voittoon häviö asemasta huolimatta. Näitä tappiosta - voittoon pelejä oli useita viime keväänä. Pojille  ansaitut mitalit ja pokaalit ovat iso ilo

6. Haastavimmat hetket valmentajana koen yleensä tilanteissa, kun näen että pojat ovat luovuttamassa pelinsä tappioaseman takia.

7. Tavoitteeni on kehittyä valmentajana, pystyä kehittämään ja tukemaan jokaista joukkueen pelaajaa yksilönä. Myöskin oppia uusia taktiikoita pelitilanteisiin.

8. Valmennusfilosofia: Yritystä pitää olla Kentällä pitää laittaa kaikki peliin.

9. Vapaa-aikani vietän pitkälti lasteni harrastuksissa. Perhe-elämä keskiössä.

10. Olen ollut aikoinani voittamassa SM-hopeaa ammattikorkeakoulujen välisessä sählymittelössä.

P09_Kimmo_Roininen_2.jpg